Emmy AwardCe fac

paulaSunt jurnalist.  Din 1998i. La PRO TV. Aici am inceput, aici am crescut, aici am avut cele mai mari satisfactii.

Primele provocari au venit odata cu prima campanie coordonata si realizata de mine si colegii mei de la Stirile PRO TV – “Tu  stii ce mai face copilul tau?”, laureata cu Premiul Emmy, in 2008, la New York.

Acela a fost si anul in care am realizat o alta campanie – “Exista viata dupa moarte”, prin care am schimbat perceptia romanilor despre cum felul in care pot salva vieti, prin donarea organelor prelevate de la pacienti aflati in moarte clinica.

Un an mai tarziu, in 2009, dadeam startul unei noi campanii “Avem viata in sange”, prin care ceream infiintarea Registrului Donatorilor Onorifici de Celule Stem pentru bolnavii de leucemie care n-aveau un donator in familie. Pentru acest demers am fost premiata de Scoala Europeana de Oncologie.

In 2009, cele doua campanii, “Tu stii ce mai face copilul tau?” si “Exista viata dupa moarte”, erau laureate ale premiilor NAB, cea mai puternica asociatie a mass-media americane, alaturi de alte doua campanii ale Stirilor PRO TV, care vorbeau despre defrisarile de padure si despre infiintarea legii protectiei animalelor.

In 2010 am coordonat si am realizat alaturi de Rares Nastase campania “Romania, sa fii sanatoasa!” prin care gaseam explicatiile dezastrului din sistemul sanitar.

2011 a adus modificarea Legii Adoptiilor in urma campaniei “Vreau si eu parintii mei”, dupa ce am demonstrat ca, din cauza legii, 40 de mii de copii abandonati erau prizonieri in sistemul de protectie sociala.

In 2014, alaturi de Anca Nastasi, am realizat campania “Tu stii ce mai fac parintii tai?” care militeaza pentru impunerea unei legislatii privind persoanele in varsta ramase singure care au nevoie de asistenta.

Pe langa aceste campanii, in fiecare saptamana, alaturi de colegii  mei spun “Romania, te iubesc!” intr-o emisiune de investigatii si reportaje marca Stirile PRO TV.

 

Premii

2008 – Premiul Emmy pentru campania “Tu stii ce mai face copilul tau?”
2008 – Premiul IAA pentru campania “Tu stii ce mai face copilul tau?”
2009 – Premiul NAB pentru doua dintre cele patru campanii laureate: “Exista viata dupa moarte” si “Tu stii ce mai face copilul tau?”
2010 – Premiul Scolii Europene de Oncologie pentru campania “Avem viata in sange”
2010 – Premiul TV Mania pentru campania “Avem viata in sange”
2011 – Premiul IAA alaturi de echipa emisiunii “Romania, te iubesc!”
2011 – Premiul FNOPC pentru campania “Vreau si eu parintii mei”
2012 – Premiul pentru jurnalism TV – Gala Medica
2012 – Premiul PR Award pentru campania “Vreau si eu parintii mei”
2012 – Premiul Galei Participarii Publice pentru campania “Vreau si eu parintii mei”
2013 – Premiul Galei Oameni pentru Oameni pentru sustinerea campaniei “Dar din dar se face viață” a Asociației Dăruiește Viață

2014 – Premiul pentru jurnalism - Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

2015 – Premiul Femeia Anului pentru Jurnalism Social al Galei Avantaje