Emmy Award


Bursa de Fericire, un proiect destinat modernizarii centrelor oncologice

Studiile spun ca atunci cand ajuti,  esti fericit. Noi spunem ca atunci cand ajuti investind, investesti in fericirea ta si a celor din jur!

M-am alaturat Asociatiei Daruieste Viata in calitate de Presedinte Onorific dorind si pe aceasta cale sa ofer pacientilor romani bolnavi de cancer cele mai bune solutii la tratament. In urma campaniei “Avem viata in sange” am cerut infiintarea Registrului Donatorilor Onorifici de Celule Stem pentru bolnavii de leucemie care n-aveau un donator in familie.

Alaturi de Carmen Uscatu, Oana Gheorghiu si Bianca Voinescu, am adunat în perioada 2009 – 2012 peste 2.600.000 euro, cu sprijinul a peste 1.000 de companii și peste 50 de voluntari, care au lucrat probono, sute de ore.

bdfBURSA DE FERICIRE este noul nostru proiect, o platforma online de strangere de fonduri, ce are ca obiectiv modernizarea CENTRELOR HEMATO-ONCOLOGICE astfel  incat  copiii si adultii bolnavi de cancer, sa beneficieze de conditii de tratament la STANDARDE EUROPENE.

Platforma creeaza  contextul prin care poti ajuta sistemul medical si bolnavii de cancer care au nevoie de ingrijire.  Donezi investind! Si ca orice investitie, actiunile la bursa de fericire aduc un profit. Diferenta este ca profitul se masoara de data acesta, in sanse la viata pentru bolnavii de cancer. Si “profitul” nu se opreste dupa primul an. An de an si timp de mai multi  ani,  vei continua sa numeri oamenii care s-au bucurat de decizia ta, de a investi in sansa lor la viata.

Tu “cumperi” actiuni, iar capitalul strans va fi folosit in dotarea centrelor oncologice din Romania, cu aparatura moderna, facand astfel posibile diagnosticarea si tratamentul corect si la timp, pentru cat mai multi bolnavi de cancer.

Un comentariu

  • Paula Herlo | CSR for woman – Premiul pentru jurnalism 14.07.2014 - 21:40 Reply

    […] La începutul lunii iunie primeam inviația de a participa la CSR for woman, un eveniment care recunoaște implicarea femeilor în campanii sociale. Acolo am primit Premiul pentru jurnalism datorita campaniilor sociale pe care le-am coordonat si pentru activitatea in cadrul Asociatiei Daruieste Viata. Am profitat de prezenta mea acolo ca sa vorbesc despre Bursa de fericire, platforma online prin care strangem fonduri pentru dotarea spitalelor din Romania. Pana acum s-au adunat un milion de euro. Despre cum functioneaza Bursa de fericire am scris aici […]

  • Parerea ta conteaza