Emmy Award


ZIUA FERICIRII E ZIUA MEA

certificat-1915

 

Sunt un om fericit. Am o familie frumoasa, am o meserie pe care o iubesc, m-am inconjurat de prieteni minunaţi. Pe scurt, ziua fericirii, m-a prins pregatita sa devin si mai fericita, daruind. Am completat formularul prin care directionez 2% din impozitul pe venit Asociatiei Dăruieşte Viaţă si am primit pe e-mail certificatul de acţionar. Şi ca totul să fie perfect, prietenii şi colegii mei s-au cadorisit şi ei, azi, cu un certificat la Bursa de fericire

 

photo (2)

 

Daca vrei şi tu să-şi faci un cadou, dar si sa ajuti bolnavii de cancer, descarca formularul aici

2 comentarii

 • PAULA HERLO. MODEL DE VIATA | caruta cu fericire 27.04.2014 - 22:07 Reply

  […] 2011 si a inceput calatoria de blogger abia din 10.12.2013. Paula este din septembrie 2012 o mamica fericita a unui baietel pe nume Vladimir. Numele a fost ales impreuna cu taticul lui Vladimir, Cristian […]

 • Popescu Daniel 23.01.2015 - 21:05 Reply

  Sprijin pentru angajare, pentru o persoana cu handicap, care a terminat facultatea de Mecanica si Tehnologie, Profil autovehicule Rutiere, promotia 2007.
  Buna ziua,
  Ma numesc Popescu Daniel, din Rm.Valcea, str. Ostroveni, nr.9, bl.A40/1, sc.B, apt.19, et. 4, sint persoana cu hadicap ( ma deplasez un pic mai greu), de meserie sunt Inginer Auto, am terminat la Pitesti, Mecanica si Tehnologie 5 ani , sectia Autovehicule Rutiere, plus un an Master specializare Proiectare asistata de calculator, plus un curs de recalificare ca Inspector Resurse Umane de 3 luni. Am lucrat ca Inginer la Dacia si Renault in Rm. Valcea timp de 1 an si 4 luni, ca Responsabil Scule si Dispozitive Verificate si ca Responsabil Garantii. Am mai lucrat la SC Antares Transport Rm.Valcea, ca Dispecer Supraveghere Video, timp de 3 luni. Penultimul meu loc de munca a fost la SC. ETA SA, ca Tehnician Aprovizionare Piese necesare pentru mijloacele de transport in comun din Rm.Valcea timp de 3 luni pe peioada determinata. Mestionez ca SC ETA SA este direct subordonata Primariei din Rm. Valcea si de asemenea domnul Primar, Presedintele Consiliului Judetean si domnul Prefect stiu foarte bine de situatia mea, ca sunt persona cu handicap si ca sunt de meserie Inginer Auto si ca incer din nou de 1 an si 7 luni sa-mi gasesc din nou de lucru, dar nimeni nu ma ajuta in acest sens sa-mi gasesc din nou de lucru. Va rog din suflet, sa ma ajutati sa-mi gasesc din nou de lucru si va rog sa luati la cunostinta, ca doresc sa muncesc si sa ma integrez in societate si sa nu duc grija zilei de maine. Ultimul loc de munca a fost in perioada 13.09.2013 pana la data de 12.11.2013 la SC Market Impact SRL la o terasa, pe functia de ospatar pe perioada determinata, dar din pacate datorita vremii pentru ca nu a mai fost vanzare, patronii terasei nu au mai putut sa-mi prelugeasca contractul de munca. Va aduc la cunostinta ca patronii au fost foarte multumiti de mine, in indeplinirea sarcinilor de servici, tinand cont ca eu nu aveam curs de calificare in domeniul de ospatar. Nu imi este rusine sa spun ca 2 luni de zile am gasit mancare si am dat cu mopul pe jos, rusine este atunci cand ai studii superioare de Inginer Autovehicule Rutiere, plus Master 1 an si in plus recalificare la AJOFM Valcea, ca Inspector Resurse Umane pe perioada de 3 luni si nimeni nu te baga in seama si intotdeauna plec plangand acasa, ca nu pot sa ma angajez si sa stai sa te intretina parintii, dar cat sa te mai intretina parintii, pentru ca maine poimaine nu ii mai ai langa tine si nu te mai poti baza pe nimeni, nici macar cu o vorba buna, dar cu un suport finaciar.
  Mai mentionez ca anul trecut in 2014, am vorbit din nou cu noul Primar din Rm.Valcea, domnul Gigi Matei, despre acest aspect, ca nu imi gasesc de lucru si nu am primit nici un raspuns nici pana acum, am fost si am vorbit si cu noul Prefect al judetului Valcea, domnul Cornoiu, fostul director al AJOFM Valcea. Dansii dau din umeri si imi spun ca nu am cum sa ma ajute sa-mi gasesc de lucru. Am facut cereri pentru angajare la societatea de transport calatori in comun SC. ETA SA si tot dansii imi spun ca nu ma mai pot intoarce acolo pentru ca dau omeni afara, fapt ce s-a si intamplat. Eu am lucrat la SC ETA SA, ca: Tehnician Aprovizionare Piese si am lucrat pe perioada determinata de 3 luni in care mi-am facut foarte bine treaba, iar dupa ce nu am mai lucrat la ei, au angajat 32 de persoane acolo, desi eu sint persoana cu handicap si am anumite drepturi. In perioada aceea cand au angajat cele 32 de persoane, au mai scos la concurs cateva posturi ce se ocupat in urma unui examen, la care am fost si eu prezent si l-am luat, dar nu am fost angajat desi am calificare foarte buna. Daca nici la o inteprindere de stat nu mai am voie sa lucrez, atunci spuneti-mi dumneavoastra unde sa lucrez, tinand cont ca mereu depun CV-uri zilnic in tara si in strainatate si nu imi gasesc de lucru.
  Domnului Primar Gigi Matei, i-am depus o cerere pentru loc de parcare pentru persoana cu handicap, cerere facuta din Noiembrie 2014 si nici acest lucru nu s-a realizat nici pana acum,dar sa mai cer dansului sa ma ajute sa-mi gasesc un loc de munca.
  Va las o adresa de e-mail: daniel50centbest@yahoo.com si un nr. de tel: 0765271097, unde ma puteti contacta in vederea gasirii unui loc de munca. Si va mai rog frumos sa cititi acest mesaj si sa nu ma ignorati!
  Cu respect Ing.Popescu Daniel.
  O zi buna!

 • Parerea ta conteaza