Emmy Award


Un strop de tinerețe, vă rog. Se poate?

IMG_7429

(P)

Știți momentul acela când o prietenă e pe ultima suta de metri cu sarcina și nu știți ce cadou să-i luați copilului? Sau ce sa duceți la spital? Desigur ca un set de babețici sau un pachet de scutece bifează nevoile bebelușuui, dar cum ar fi să ne uităm și spre ce nevoi are mama.

Daca aveți copii, știți că sunt momente în care pur și simplu va doriți sa se faca noapte și să va treziți dimineața cum erați înainte: fără cearcăne, fără vergeturi, fără melasma, fără de toate câte vi s-au adunat în sarcină. Și cum asta se întâmplă doar în poveștile cu care adormiți copiii, cum ar fi sa deschideți sertarul si sa va  găsiți acolo cadoul care va poate duce mai aproape de toate astea? La Clinica Fazzada există un aparat care  bifează cam tot ce v-ați dori: biodermogeneză.

 

bi-one_new

 

 

„Biodermogeneza asigura imbunatatirea aspectului vergeturilor indiferent de vechimea acestora. Tratamentul se realizează printr-o procedura precisă, prin care se poate afla încă de la început de cât timp este nevoie pentru a ajunge la cel mai bun rezultat. În majoritatea situatiilor, sunt necesare 20 de sedinte, realizate o data la 2 zile, care durează cam 40 de minute. Tratamentul nu doare, ci este  plăcut și relaxant, iar contraindicații nu există”, explica dr. Andreea Iftimie, manager medical clinca Fazzada.

Atenuarea vergeturilor are loc treptat, iar rezultatele încep să fie vizibile după a cincea sedință, spune dr. Andreea Iftimie. Vergeturile sunt umplute în medie cu 83,55% datorită multiplicarii colagenului și elastinei, conform unui studiu realizat la Universitatea din Pisa. Rezultatele Biodermogenezei s-au văzut atât în cazul vergeturilor, cât și în tratamentele anti-îmbătrânire pentru față și gât.

Eu am făcut trei ședințe pentru ten și mi s-a părut wow. Îmi amintesc că eram pe masa de tratament și, atunci, mi-a venit ideea. Am sunat-o pe prietena mea, Oana, care urma să naască si i-am spus că știu ce cadou va primi: o întoarcere la vremurile de alta data. :)

Fazzada1

 

Fazzada1

Nu sunt comentarii

Parerea ta conteaza