Emmy Award


MULTUMESC!

DSC_7819

 

Dupa un an în care am construit si renovat în spitalele românești a venit momentul sa spunem MULTUMESC celor care ne-au ajutat: sponsori si voluntari. Asa ca, ne-am adunat la galeria Eastwards Prospectus, str Plantelor nr 50, care gazduieste lucrarile artistului Radu Cioca.

DSC_7835

 

Decembrie este luna in care noi facem provizii financiare pentru anul urmator, dar e si momentul in care tragem linie si vorbim despre ce am facut cu banii stransi până acum: peste 4 milioane de euro cea mai mare parte din donațiile proprietarilor de firme care au direcționat 20% din impozitul pe profit către Asociația Dăruiește Viață.

DSC_7822

 

Până acum s-au construit 20 de sali sterile, unde bolnavii de cancer se pot trata fara risc de infectii, la Spitalul Fundeni București în secțiile de onco-hematologie pentru adulți și copii, la Spitalul Municipal București și în sectia de oncopediatrie a Spitalului Louis Țurcanu din Timișoara. S-au amenajat două laboratoare de citogenetică moleculară, în valoare de un milion și jumătate de euro, care depistează în profunzime tipurile de cancer de care suferă bolnavii dându-le medicilor posbilitatea să prescrie un tratament țintit. Până acum de aceste analize beneficiau doar pacienții care aveau bani să le trimită in laboratoare din străinătate. Secția de oncologie a Spitalului Elias a fost renovata tot cu ajutorul donațiilor, iar in Spitalul Municipal are o sală nouă de operații din aceasta lună. Toate proiectele le găsiți pe www.daruiesteviata.ro si tot pe site vedeți si felul in care sunt cheltuiți banii. Asadar, daca vreți să susțineți proiectele noastre direcționați 20% din impozitul pe profit care altfel ajuge in bugetul statului catre asociația Dăruiește Viață. Nu vă costa nimic. Vedeți   aici cum puteți face.

DSC_8007

Pentru toate astea am simțit să mulțumim oamenilor care au crezut și cred în noi.

DSC_7908DSC_7856DSC_7838DSC_8070

 

 

Nu sunt comentarii

Parerea ta conteaza