Emmy Award


Dotarea sectiei de terapie intensive a Maternitatii Polizu din Bucuresti

M-am alaturat Asociatiei Daruieste Viata in calitate de Presedinte Onorific dorind si pe aceasta cale sa ofer pacientilor romani bolnavi de cancer cele mai bune solutii la tratament. In urma campaniei “Avem viata in sange” am cerut infiintarea Registrului Donatorilor Onorifici de Celule Stem pentru bolnavii de leucemie care n-aveau un donator in familie.

Alaturi de Carmen Uscatu, Oana Gheorghiu si Bianca Voinescu, am adunat în perioada 2009 – 2012 peste 2.600.000 euro, cu sprijinul a peste 1.000 de companii și peste 50 de voluntari, care au lucrat probono, sute de ore.

In 2011 am lansat o campanie de strangere de fonduri destinata micutilor nou nascuti, iar in 2012 proiectul s-a finalizat prin strangerea sumei de 350.000 de euro investiti in aparatura moderna care va permite sansa la viata bebelusilor prematuri. Prin acest proiect am marit capacitatea sectiei de neonatologie a Maternitatii Polizu, principalul centru de ingrijire a prematurilor din Romania.

5 comentarii

 • madalina 11.12.2013 - 15:25 Reply

  Iti multumesc paula pentru daruirea de care dai dovada.
  iti multumesc pentru tot ceea ce ai facut pentru maternitatea polizu si pentru lucrurle frumoase pe care le faci impreuna cu minunatii tai colegi.
  intamplarea a facut ca in anul 2012 sa nasc la o maternitate particulara care in momentul in care au constatat ca minunatul meu copil are 10% sanse de supravietuire s-au lepadat de noi.
  asa am ajuns la maternitatea polizu unde doamna profesor dr silvia stoicescu s-a ocupat personal de cazul nostru si dupa 1 luna de zile am putut pleca acasa fericiti impreuna cu noah.
  in tmpul petrecut de noah la terapie intensiva au sosit si mult asteptatele incubatoare care salveaza copii minunati precum fiul meu.
  cu lacrimi in ochi, iti multumesc paula pentru tot:)

  • Paula Herlo 12.12.2013 - 15:34 Reply

   Madalina,

   Iti multumesc pentru ca mi-ai facut ziua frumoasa! Iti doresc sa ai Sarbatori frumoase si foarte fericite aalturi de Noah si cei dragi!

   • madalina 17.12.2013 - 11:01 Reply

    iti multumesc asemenea paula si iti doresc sarbatori fericite alaturi de minunata ta familie!

 • madalina 9.01.2014 - 12:56 Reply

  Paula,

  revin la tine caci ma simt neputincioasa intr o tara in care oricine te poate calca in picioare, si abuzurile sunt la ordinea zilei, si mai grav, nu exista o institutie careia sa te poti adresa cu incredere si care sa te protejeze.
  momentan sunt victima abuzurilor lichidatorului judiciar al companiei pentru care lucrez, in faliment fiind si care ma discrimineaza si nu imi acorda drepturile, in conditiile in care copilul meu beneficiaza de certificat de handicap iar acest lichidator nu doreste sa imi acorde suspendarea contractului pentru a intra in crestere copil, si mai mult, chiar vrea sa ma dea afara disciplinar inventand motive.
  Daca consideri ca pot transmite un mail cu intreaga relatare te rog sa imi furnizezi o adresa de mail unde sa o pot transmite impreuna cu documentele doveditoare.

  Multumesc pentru sprijin.
  Madalina Popa

 • Parerea ta conteaza