Emmy Award


Declaratie de avere. Câştigurile mele din Asociaţia Dăruieşte Viaţă

desprenoi

Carmen Uscatu, Oana Gheorghiu si Bianca Voinescu – fondatoarele Asociaţiei Dăruieşte Viaţă

Am tot primit întrebari: de ce te agiţi tu atât pentru Asociaţia Dăruieşte Viaţă? E asociaţia ta?

Iată că a venit si momentul răspunsurilor: nu e asociaţia mea. Nici a PROTV. Nu sunt membru fondator. Nu câştig nimic financiar. Doar sufleteşte. Sunt însă implicată 100% pentru că am fost încă de la început alături de fetele care au înființat asociația  şi cred în ele aşa cum cred în mine.

11150260_1628158460751901_4962956175914015846_n

Secţia de transplant medular a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti construită cu fonduri stranse in urma unei campanii derulată de Ştirile PROTV

Îmi place cum chivernisesc fiecare ban stras pentru bolnavii de cancer (în ultimii ani s-au adunat peste 4 milioane şi jumătate de euro) şi cum luptă pentru ca fiecare proiect, fiecare amenajare de secţie de spital să iasă perfect. Ne luam energie una de alta şi ne bucurăm de fiecare proiect, plan, vis al nostru devenit realitate.

 

1

Secţia de pretransplant medular a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti construită de Asociaţia Dăruieşte Viaţă

10521533_1628158467418567_5370962694624807015_n

În ultimii ani m-am îmbogaţit: cu momente de fericire, cu prieteni noi, cu fiecare experientă trăită alaturi de ele. Şi mai e un motiv: vi-l redau în mesajul pe care l-am primit în această dimineaţă de la Timişoara.

Draga Carmen,

draga Oana,

draga Paula ,

 

Simt nevoia să vă scriu, să vă mărturisesc pe lângă recunostinţa mea şi a noastră, admiraţia mea profundă şi constantă,

pentru angajamentul vostru neabătut….consecvenţa de neegalat…energia ce nu se lasă epuizată…întelepciunea găsirii

soluţiilor optime la momentul potrivit…toate clădite pe dragostea şi grija voastra faţă de copiii aflaţi în suferinţă şi nevoie…

 Sunteţi de neegalat. Sunteţi îngerii noştri… la nevoie susţinători şi protectori…ades salvatori…totdeauna prieteni de nădejde

 Vă mulţumim din tot sufletul şi  vă iubim! Bunul Dumnezeu să  fie alături de voi!

 Cu sinceră dragoste şi recunoştinţă,

 

Margit Serban şi toată clinica din Timişoara”

 

Pe Margit Şerban am cunoscut-o în 2009 când am făcut un reportaj despre ea. De atunci, de câte ori îmi caut modele în minte îmi apare în față chipul ei. Luaţi-vă 10 minute să-i priviţi curajul şi bunătatea. Vă garantez că ziua voastra va arata altfel.

 

 

3 comentarii

 • SOIMU LILIANA 21.01.2016 - 16:47 Reply

  BUNA ,PAULA.
  TI-AM REVAZUT INTERVIUL DIN 2011 DE LA “DOAMNE DE POVESTE” SI M-AM GANDIT CA TI-AS PUTEA IMPARTASI SI EU…O POVESTE.
  E UNA TRISTA, DAR ,PARADOXAL, E POPULATA CU ZAMBETELE A 5 COPII FRUMOSI, INTELIGENTI,CUMINTI.SUNT SINGURI CU MAMA LOR, IN LUPENI SI SE LUPTA SA SUPRAVIETUIASCA.
  AS VREA SA TE ROG SA MA AJUTI: AM REUSIT SA-I INSCRIU LA “VISURI LA CHEIE”,DAR LA MOMENTUL DE FATA SE AFLA INTR-O SITUATIE DISPERATA:AU DE PLATIT 8000 LEI LA APA, ALTFEL VOR FI DEBRANSATI.AU PRIMIT DEJA SOMATIE.PE FACEBOOK, O GASESTI PE MAMA LOR CA ADI.CIOB.TELEFONUL EI:0732629184.

 • Marius 17.03.2016 - 16:41 Reply

  Bună, Paula.

  cu greu mi-am luat inima În dinți pentru a scrie aceste cuvinte. în cadrul emisiunii ” românia, te iubesc ” , am avut parte de un șoc pe care credeam că numai eu îl am la cunoștință. degradarea parcului natural bucegi, a zonei protejate și apariția unor noi drumuri catre monumentele naturii ” babele, sfinxul și crucea de pe caraiman”. suntem oare atat de orbi încât să ne pierdem bunurile în favoarea a ce? în favoarea tiraniei puse de catre cei care au interese financiare. sunt locuitor în această zonă, am cutreierat aceste păduri și pe zi ce trece văd cum averea noastră, lăsată și păstrată cu sfințenie de către strămoșii nostri se duce pe apa sâmbetei. pădurile și natura o pierdem, iar în locul lor apar ca ciupercile după plaoie vile nelocuite, drumuri ce perturbă buna stare a animalelor sălbatice și așa pe cale de dispariție de la noi din țară( caprele negre, râsul ). putem opri această debandadă? putem face ceva ? măcar să se înființeze ceva , poliția pădurii, sau apariția rangerilor…aștept răspuns și dacă se poate face ceva eu și mulți alții ne oferim sprijinul. îți mulțumesc

 • Lazar Adrian 26.09.2016 - 07:17 Reply

  Esti un om valoros de care tarisoara asta are atata nevoie!

 • Parerea ta conteaza