Emmy Award


Bursa de Fericire, singurul sistem care transforma investitiile in vieti salvate. Cum functioneaza

 

Doar trei sectii de oncologie din toata tara pot trata bolnavii de cancer in saloane sterile, in conditiile in care aproape in fiecare judet sunt internati romani macinati de aceasta maladie

Desi multi mor din cauza infectiilor si nu a bolii, statul nu a investit in constructia unor camere sterile.

Oamenii de afaceri pot schimba insa destinul acestor pacienti, directionand pana la sfarsitul anului, 20% din impozitul pe profit catre ”Asociatia Daruieste Viata”.

Salonul 23, sectia de oncopediatrie, Spitalul Marie Curie, Bucuresti.

Doi parinti isi tin in brate fiica de numai un an si zece luni diagnosticata in vara cu leucemie. De atunci stau impreuna, unul langa altul, facand scut in calea bolii.

A contactat o bacterie la stomac si am intrerupt tratamentul 10 zile si e foarte important sa parcurgem tratamentul fara intrerupere. Lor le scade imunitatea si devin vulnerabili la orice microb, orice bacterii“, a spus tatal fetitei.

Dupa prima cura de citostatice, imunitatea lor e zero, asa ca cel mai mic microb le poate scadea sansele de vindecare.

Desi le e foarte greu sa vorbeasca despre asta o fac sperand sa ajute alti copii.

Chiar daca noi nu apucam sa folosim aceste camere, stim ca este un ajutor pentru ceilalti. Nu stiu daca poate cineva sa inteleaga care n-a trait chestia asta fiecare zi“, a mai spus barbatul.

AFLA CUM POTI DIRECTIONA 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT SUNAND LA 0729.999.777

Sotii Nitu isi trateaza fetita in sectia de oncopediatrie a Spitalului Marie Curie.

Aici nu exista nici o camera sterila, insa, cu ajutorul oamenilor de afaceri care pana la 31 decembrie pot directiona 20% din impozitul pe profit aici, dar si in alte spitale din toata tara, se vor construi.

Spatiul asta ar fi inchis aici si astea doua camere care sunt tot cu ajutoare din afara“, a spus Cristian Scurtu, seful sectiei de oncopediatrie a Spitalului Marie Curie.

CUMPARA ONLINE ACTIUNI PE WWW.BURSADEFERICIRE.RO SI AJUTA PACIENTII BOLNAVI DE CANCER SA INVINGA BOALA

Directionand 20% din impozitul pe profit in beneficiul bolnavilor de cancer, oamenii de afaceri devin actionari cu acte in regula la Bursa de Fericire, singura platforma care transforma investitia in vieti omenesti.

Nu sunt comentarii

Parerea ta conteaza